Minik Aslan Doğum Gününü Dünya Şampiyonlarıyla Kutladı

Türk boks tarihinin ilk profesyonel boks antrenörü, eski milli boksör Bülent Başer’in oğlu Aslan’ın doğum gününe dünya ve Avrupa şampiyonları da bir sürpriz yaparak katılırken, büyük bir mutluluk yaşandı.


Hamburg’daki boks antrenman salonunda gerçekleştirilen kutlama şampiyon boksörler için de ağır antrenman arasında bir mola oldu. Kutlamaya, eski Avrupa Şampiyonu ve Dünya Şampiyonluk maçına çıkmış olan Rus boksör Aleksander Alekseev, yine Avrupa Şampiyonu Arnavut boksör Nuri Seferi, yine şampiyonlardan Denis Kriger, Nikola Milacic, ve ünlü boks promotörü Erol Ceylan’ın yanı sıra diğer boksörler de katıldı.

BOKSÖRLER İMZALI ELDİVEN HEDİYE ETTİLER
Eşi Olga Başer ile birlikte organizasyonu yapan başarılı antrenör Bülent Başer, boksörleri için bir değişiklik olduğunu belirterek, "Eşim Olga ile birlikte sporcularıma bir sürpriz yapmak istedik. Çok da güzel oldu, onlar da memnun kaldılar. Oğluma bir Ferrari aldım, tabii ki oyuncak Ferrari" dedi.

Doğum gününe katılan şampiyon boksörler de, ağır antrenman yaptıklarını belirterek, Aslan’ın ellerinde büyüğünü ve gelişimini izlemekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Sürpriz doğum gününe hazırlıksız yakalanan boksörler, antrenmanda kullandıkları eldivenlerini imzalayarak minik Aslan’a hediye ettiler.

Kaynak: İHA