Konyalılara 'passolig Alın'Çağrısı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yeşil-beyazlı taraftarlara 'Passolig kartı alın' çağrısı yapıldı.


Toplantıya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan ve kulüp yöneticileri katıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı konuşmada, Konyalılara çağrıda bulunarak, “Sadece il merkezinde değil, 31 ilçemizde de kartlarımızı alalım, takımımıza destek olmaya hazırlanalım ve bu muhteşem stadyumumuzda Türkiye’ye yeni bir Konya fotoğrafı gösterelim. Yeni bir Konya gücünü göstermiş olalım. Sportif anlamda yeni bir çıkış yapmış olalım” dedi.

ŞAN: "İLK HEDEF 50 BİN SATIŞ"
Stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ise, “Yeni stadımızla birlikte Passolig çalışması yeni başladı.

Büyük bir teveccüh var. İlk hedefte 50 bin Passolig satışını hedefliyoruz ama ilerleyen yıllarda bu 100 binlerle ifade edilebilir. Çünkü sadece Konya’da yaşayan 2 milyonu aşkın insanımız var. Diğer illerle birlikte bunu 4,5-5 milyon gibi tahmin ediyoruz. Özellikle diğer büyük şehirlerde yaşayan Konyalı hemşehrilerimizden Passolig alımına rağbet göstermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Şan, Konya’daki şirketlerden tribün ismi alarak kulübe destek olmalarını da istedi.

GÜNDOĞAN: "TORKU KONYASPOR PASSOLİG ALIMINDA 3. SIRADA"
Yeni stadın şehir, takım ve taraftarlar için bir milat olduğunu söyleyen Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan, “Türkiye’nin nadide statlarından olan bu stadın mutlaka hem şehir için hem kulüp için bir milat olacağını düşünüyorum. Bunu hep beraber göreceğiz. Dünyadaki örnekleri de hep bu şekilde olmuş, burası da öyle olacaktır. Taraftar zaten Konyaspor’a destek veriyor. Konyaspor’a sahip çıkıyor. Dolayısıyla Konyaspor, Passolig kartını da şu ana kadar en fazla alan Anadolu kulübü durumunda. Şu anda Beşiktaş, Galatasaray’dan sonra 3. kulüp durumunda. Ben bu desteğin artarak devam edeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı, Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan’ın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e Passolig kartını takdim etmesi ile sona erdi.

Kaynak: İHA