İktisas Spor Kulübünün Şampiyon Güreşçileri Transfer Oldu

Geçen ay yapılan Türkiye şampiyonasında dereceye giren Siirt İktisas Spor Kulübü güreşçileri Abdullah Toprak ve Hakan Kızılarslan Kayseri Pansu Şeker Spor kulübüne bedelsiz olarak transfer oldu.


Siirt İktisas Spor Kulübü Başkanı ve milli takım eski antrenörü Mehmet Şakir Kayaalp, “Yıllardır spora yaptığımız hizmetin meyvelerini almaya başladık. Güreş adına çıktığımız tüm müsabakalardan madalya ile dönme başarısı yakaladık. Sporcularımız Türkiye şampiyonasında gösterdikleri üstün performanstan dolayı birçok antrenörün ilgisini çekti. Bu konuda bize gelen teklifler doğrultusunda çocuklarımızın geleceklerini düşünerek bedelsizde olarak Pansu Şeker Spor’a gönderdik” dedi.

Türkiye Şampiyonu güreşçi Abdullah Toprak ise, “Desteklerini esirgemeyen başta kulüp başkanımız Mehmet Şakir Kayaalp ve antrenörlerime teşekkür ediyor, Siirt’i Güreş arenasında en iyi şekilde temsil edeceğim. Yeni kulübüm Pansu Şeker Spor mayosuyla hedefimizi daha da büyüterek başta Türkiye olmak üzere Avrupa ve olimpiyatlara en iyi şekilde hazırlanacağız” şeklinde konuştu.


Kaynak: İHA