Eriş Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, "Lige iyi başlayarak devamını getirmek düşüncesindeyiz" dedi.


Eriş, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını ve artık tüm planlarını 30 Ağustos’ta oynayacakları Şanlıurfaspor maçına göre yapacaklarını söyledi.

Çatalan ve Bolu’da hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirdiklerini söyleyen Eriş, "Mutlaka eksik yanlarımız olacaktır. Bunları da maç haftasına girdiğimizde çalışarak kapatacağız. Oyuncularımın uyumu ve takımın isteği arzusu beni mutlu ediyor. İskeleti korumuş olmak ve takviyelerin uyum sürecini çabuk aşması takımımızın iyi yolda olduğunu gösteriyor. Önümüzde 9 günlük bir süre var. Havanın aşırı sıcak olması nedeniyle antrenman saatlerimize özen gösteriyoruz. Lige iyi başlayarak devamını getirmek düşüncesindeyiz" dedi.

Bu arada, Bolu kampını tamamlayan Adanaspor 3 günlük iznin ardından Osman Yereşen Tesisleri'nde toplanarak yeniden hazırlıklara başladı.

Teknik direktör Levent Eriş nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. İzmir’de tedavisi devam eden Mehmet Sak Adana’ya dönerken Ahmet Dereli’nin de bir süre takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Kaynak: İHA