Mudanyaspor'da Hedef; Spor Toto 3. Lig'e Yükselmek

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Mudanyaspor, Spor Toto 3. Lig'e yükselme hedefi doğrultusunda yeni teknik heyeti ve transfer ettiği 8 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Mudanya Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Rüştü Cozlan, hedeflerinin iyi bir kadro kurarak ilçeyi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Takıma ve yeni transferlere güvendiğini belirten Cozlan, "BAL'da sağlam durup Spor Toto 3. Lig'e yükselerek Mudanya adını yükseklere taşımaya çalışacağız. Transferlerimiz, bu arkadaşlarımızla sınırla kalmayacak" dedi.

Teknik direktörlüğe getirilen Hüseyin Hürsoy ise seviyeli bir takım oluşturarak, sevgi ve saygı çerçevesinde çalışıp Mudanyaspor'un adına yakışır mücadeleler vermeyi amaçladıklarını bildirdi.
BAL'da kalıcı olmayı hedeflediklerini vurgulayan Hürsoy, başarılarını oynayacakları güzel futbolla süsleyerek daha yukarılara çıkmak istediklerini anlattı.
Daha sonra Hürsoy ve yardımcı antrenör Metin Efe ile yeni transferler Bandırmaspor'dan alınan Bülent Bal, Adana Kozan Belediyespor'dan Arif Alemdar, Kestel Belediyespor'dan Tugay Mutafoğlu ve Ramazan Taş, İznikspor'dan Sinan Kurtulmuş, Bursaspor A2 Takımından İdris Demir, Gebzespor'dan Ali Şentürk, Çanakkale Aslanca'dan Özgür Aytekin, sözleşmeleri imzaladı.
Teknik heyet ve futbolcular, tören sonrası ilk antrenmanı yaptı.

Kaynak: AA