Yaz Spor Okullarına Rekor Katılım

Kütahya’nın Simav ilçesinde, yaz aylarında öğrencilerin serbest zamanlarını değerlendirmek ve spor bilincinin oluşumuna katkı sağlamayı hedefleyen belediye ile Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü iş ve güç birliği yaparak futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi dallarında yaz spor okulu açtı.


Belediyenin araç, gereç ve malzeme desteği sağladığı yaz spor okuluna Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenör başta olmak üzere diğer alt yapı desteğinde bulundu.
Yaz Spor Okuluna kayıt yaptıran 350 öğrenci şimdi günde 2’şer saat olmak üzere bir yandan spor yaparken bir yandan da boş zamanlarını en iyi bir şekilde değerlendiriyor.
Yaz spor okullarının bu yıl ki programına geçen yıllara oranla yoğun bir katılımın olduğuna vurgu yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Bilgin, “Çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için Belediyemiz ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sonucunda elimizden geleni yapıyoruz. Simav Şehir Stadındaki tesislerimizde öğrencilerimiz haftanın 7 günü kendilerine ayrıların saatlerde 4 branşta antrenmanlarına devam ediyor. Kurslara ilgi gösteren ve çocuklarının katılımını sağlayan velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA