Ünal Aysal'a ağır eleştiri

Türk basınının usta kalemlerinden Hıncal Uluç, Ünal Aysal'ı çok sert eleştirdi.

İşte Hıncal Uluç'un o yazısı

"Pazartesi gecesi, haftaya Süper Kupada ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacak, öbür hafta da lige girecek Galatasaray'ın son hazırlık maçını izledik.
Bir defa yayın iğrenç!

Yani saha kenarından biri cep telefonu ile gönderse görüntüleri daha iyi olur. Koskoca (!) Galatasaray, bu ülkede milyonlarca taraftarı ve seyircisi olan, (hala olan) Galatasaray, bu maçını pazarlamayı becerememiş. Bu ülkede bunca spor kanalı varken... Kanallar arası bunca rekabet varken... Galatasaray'ın hele (Kendisi olunca işin içinde) nasıl da büyük iş adamı patronu varken, maçını pazarlayamıyor, milyonla borç içindeki kulüp, iyi mi?

Yayın tek kamera ile yapılıyor. Galatasaray TV veriyor. Görüntüler flu... İkide bir de donuyor. Durmadan, duran ve atlayan görüntülerle gözümüz bozularak bakmaya çalışıyoruz.
Avrupa Birliği'nin merkezi Brüksel burası. Teknolojinin daniskası var. Ünal Aysal holdingin de merkezi... Aysal'ın aslında birinci vatanı...
Yani Ünal Aysal, beş dakikasını ayırıp ilgilense, üç kuruş verse, tekniğin en ilerisi ile maç, bu ülkede ekran başında söverek oturan taraftara, adam gibi bir yayınla ulaşır.

YAZININ DEVAMİ İÇİN TIKLAYINIZ