Ereğli Badminton Takımı İlçenin Gururu Oldu

Konya’nın Ereğli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kulübü sporcuları, Aksaray’da yapılan Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılar ile ilçenin gururu oldu.


Spor müdürlüğü tarafından görevlendirilen antrenör ile yaklaşık 1 yıl boyunca Badminton alanında çalışan bedensel engelli gençler, Aksaray’da yapılan Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarı ile ilçenin gurur kaynağı oldu. Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’in yaptığı maddi ve manevi destekler ile istediklerini elde eden gençler, kendilerine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Kulübü’nde yetiştirdikleri gençlerin Aksaray’da gerçekleştirilen yarışmalarda büyük başarı elde ettiklerini söyleyen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cumali Özince, “Badminton spor dalında Türkiye 2.'si, 3.'sü ve 4.'sü’nün Ereğli’den çıkması bizim için büyük bir gururdur, öğrencilerimize destek veren ailelerimize teşekkür ediyoruz. Fırsat verildiği takdirde engelli gençlerimizin neler yapabileceklerini hepimiz gördük. Onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Şakir Erden ile Aile ve Sosyal Politikalar Ereğli İlçe Müdürü Osman Tezcan’ın da başarının yakalanmasında büyük katkılarının olduğunu ifade eden Özince, “Gençlerimizin bundan sonra katılacakları müsabakalarda desteğe ihtiyacı var. İnşallah hep birlikte el ele vererek Ereğli’mizi gururla temsil etmelerini sağlayacağız” diye konuştu.

Yaklaşık 1 yıl boyunca gençleri yarışmalara hazırlayan Antrenör Nurten Kocabaş ise, öğrencilerini kutlayarak kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Milli takıma gidecek oyuncularının olduğunu belirten Kocabaş, bundan sonraki turnuva ve yarışmalarda gerekli kurum ve kuruluşlardan destek beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA