Çocuklara ve Gençlere Antalyaspor Bilinci

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaretleri sırasında çocuk ve gençlere dağıttığı orijinal Antalyaspor formalarıyla hem kulübe maddi destek sağlıyor hem de Antalyaspor aidiyet bilincinin oluşmasına yardımcı oluyor.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde Antalyaspor’dan satın aldığı orijinal lisanslı Antalyaspor taraftar formalarını, ziyaretleri sırasında dağıtmaya devam ediyor. Şehirdeki çeşitli ziyaretleri sırasında Başkan Tütüncü, dağıttığı orijinal Antalyaspor formalarıyla hem kulübe maddi destek sağlıyor hem de Antalyaspor aidiyet bilincinin oluşmasına yardımcı oluyor.

Şehrin en önemli değerlerinden birisinin Antalyaspor olduğuna vurgu yapan Başkan Tütüncü, “Antalya’da, Antalyaspor aidiyet duygusu çocukluktan başlamalı. Antalyaspor’un en çok ihtiyaç duyduğu aidiyet bilincini geliştirmek ve takımla şehir arasında bağ kurmak gerekiyor. Biz de ziyaretlerimiz sırasında bu bilincin gelişmesi için çocuklara ve gençlere yüzlerce forma dağıttık” dedi.

Forma dağıtımına devam edeceklerini belirten Başkan Tütüncü, “Bu projemizle çocuklar ve gençler ‘Hangi futbol takımlarına gönül veriyorsun?’ sorusuna bundan sonra 4 büyük cevabını vermeyecek. İdareciler olarak sorumluluklarımız arasında bu kentin takımına sahip çıkmak olduğunu düşünüyorum. Sorumluluğu paylaşmak başarıyı da arttıracaktır” ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA