Bu iş o zamanlardan bitmişti

Rasim Ozan Kütahyalı Ersun Yanal’ın takımdan ayrılışıyla ilgili Mayıs ayına atıfta bulunarak, “Bu iş o zamanlardan bitmişti.” dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Ertem Şener'in modaratörlüğünü yaptığı'Beyaz Futbol' programı Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Beyaz Futbol'un yeni transferi Abdülkerim Durmaz'ın katılımıyla yeni sezona başladı.

Futboldaki gelişmelerin ele alındığı programda Rasim Ozan Kütahyalı gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Kütahyalı, “İlk kez burada söylüyorum, kayıtlara geçsin. Ersun Yanal'ın teknesinde bulunan arkadaşım benim Aziz Yıldırım'a muhalif olduğumu bildiği için bana 27-28 Mayıs gibi, yani mukavele imzalandıktan 5-6 gün sonra Ersun Yanal'ın ayrılmayı düşündüğünü, mutsuz olduğunu söyledi. O zamanlardan bu sorunlar vardı.” ifadelerini kullandı.

“Ersun Yanal Aziz Yıldırım'ın kendisine yaptıklarını, Aziz Yıldırım'a muhalif olduğum için anladığım kadarıyla benim aracılığımla duyurmak istiyordu.” diyen Kütahyalı, “Bizim Beyaz Futbol o zaman ara vermişti. Ben de cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğu için spor dışı bir havadaydım, o yüzden yanaşmadım. Bu iş o zamanlardan bitmişti. 2 yıllık mukavele de görüntüdür. Zaten bir lira da almamıştır adam. Ersun Yanal'ı tebrik ederim.” şeklinde konuştu.