Efe’de Büyük Bomba

Transfer görüşmelerini sürdüren Aydınspor 1923, Aydınspor altyapısında yetişen Çine Madranspor, İstanbul Güngörenspor, Muğlaspor, Bayrampaşa gibi takımların ardından son olarak Somaspor’da forma giyen Ahmet Yapıcı’yı gündemine aldı.


Ankara’da askerlik görevini ifa eden tecrübeli sol kanadın askerliğini bitirmesinin ardından Aydın’a gelerek imza atacağı bildirildi.

Yeni yönetimin gelmesiyle Aydınlı oyunculara kapısını daha fazla açan Aydınspor 1923, Aydınspor’da uzun yıllar forma giymemesine rağmen taraftarın sevgilisi olan Ahmet Yapıcı ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki tecrübeli sol kanatla telefonla görüşüldüğü belirtilirken Yapıcı’nın ‘seve seve oynarım’ dediği bildirildi.

Teknik Direktör Osman Aktar, Ahmet Yapıcı’nın dışında geçtiğimiz sezonu Hatayspor’da geçiren,Diyarbakır BBSK’da sorun yaşadığı öğrenilen Erhan Çatalcam ile anlaşabileceklerini belirtti.

Aktar şunları söyledi: “Önümüzde 15 günlük bir süre var. Futbolculara, şehrin ve taraftarın itici güç olduğunu anlattım. Futbolcularımızın içinde çok değerli oyuncular var. 15 günlük sürede eksik yerleri tamamlayacağız. Taraftarımızın istediği, ateşleyici, Aydınlı gibi davranacak oyunculara kapımız açık. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Aydınspor 1923 nasıl geçmişte tarih yazdıysa, yine yazacaktır”

Kaynak: İHA