Süleyman Seba Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba son yolculuğuna uğurlandı.


Siyah-beyazlı renklerle bir ömür geçiren, bütün hayatı boyunca Beşiktaş'ın daha iyi yerlerde olması için uğraşmanın yanı sıra Türk futbol tarihinde de önemli bir yere sahip olan Süleyman Seba toprağa verildi.


Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için son görevlerini yerine getirmek üzere devlet büyükleri, sporcular ve takım ayırt etmeksizin bütün taraftarlar da oradaydı. Sabah saatlerinde evinin önünde helallik alındıktan sonra, Beşiktaş'ın akaretlerdeki kulüp binasında tören düzenlendi.

Törenin ardından Seba'nın naaşı Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'ya getirildi.

Burada kendisini birçok taraftar ve sevenleri karşıladı. Burada Seba lehine birçok taraftar tezahüratlarda bulundu. Daha sonra Dolmabahçe'deki Bezm-i Alem Camii'nde Cuma namazına müteakiben Seba'nın cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve birçok siyasi katıldı.

Spor dünyasının ünlü isimleri Hakan Şükür, Ahmet Dursun, Metin Tekin, Ümit Davala gibi isimlerde Seba'ya son yolculuğunda son görevlerini yerine getirmek için saf tuttular. Kılınan cenaze namazının ardından Seba'nın naaşı Feriköy mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İHA