Kartal'ın yardımcısını Löw gönderiyor

Almanya Milli Takımı’nın hocası ile sık sık görüşen İsmail Kartal, kendisini yeni görevi için tebrik eden dostundan özel talepte bulundu.

“Bana, ekibimi güçlendirecek bir yardımcı antrenör gerekli.” Artık, o isim bekleniyor ve bu isim ya Alman, ya da Hollandalı olacak.

F.Bahçe'nin çiçeği burnunda hocası İsmail Kartal ile Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw arasındaki sıkı dostluk yıllardır sürüyor. Kartal, sarı lacivertli takımda teknik direktörlük koltuğuna oturuşunun ardından ilk olarak dostu Löw'ü aradı ve müjdeli haberi verdi... Kartal, kendisini tebrik eden Alman hocadan da bir istekte bulundu...
-Ekibimi güçlendirecek bir yardımcı antrenör öner bana…
Löw bu isteği kabul etti ve yakın dostuna yardım etmek için kolları sıvadı. Teknik ekibinin güçlü olmasını isteyen Kartal şimdi Löw'ün kendisine önereceği ismi bekliyor.

ANALİZ SİSTEMİNE GERİ DÖNÜLECEK

Bu isim ile yönetim görüşecek ve Kartal'ın yardımcısı olarak Alman ya da Hollandalı bir antrenör göreve gelecek. Löw ayrıca Kartal'a her konuda yardımcı olmanın da sözünü verdi. Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu son 1 yılda uygulanmayan analiz sistemine de geri dönüyor. Kartal, Aykut Kocaman döneminde büyük yatırımlarla Samandıra'ya alınan analiz sistemini de ekibi ile birlikte yeniden hayata geçirecek.
Kartal bu sistem için yeni analiz ekibinin hazırlık yapmasını istedi. Ayrıca, Kocaman döneminde futbolcular ve teknik heyet arasında olan güçlü bağları yeniden oluşturmak için çalışmalar yapılacak.

HÜCUM AĞIRLIKLI BİR FENERBAHÇE

Sarı lacivertliler yeni dönemde hücum ağırlıklı oynamaya devam edecekler. Oyun felsefesi hücum olmasına rağmen takım savunmasının önemini Kartal futbolcularına yeniden hatırlatacak.
Tecrübeli isim Kocaman dönemindeki gibi kontrolü elinde tutan, Yanal dönemindeki gibi iyi hücum eden bir Fenerbahçe'yi hayata geçirmek istiyor.
Sarı lacivertlilerin teknik adamın istediği takımın en azından Galatasaray maçına kadar sahada olmasını istiyor.
Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'nin nasıl bir performans göstereceği hoca değişikliği sonrası merak konusu...