Aziz Yıldırım küplere bindi

Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirilin İsmail Kartal'ın imza töreninde kameraların önüne geçen Başkan Aziz Yıldırım, gazetecilere yönelik çok sert konuştu.

Atletico Madrid forması giyen Arda Turan'ı fırçaladığına dair haberlerin medyada yer almasının ardından ilk kez kameralar karşısına geçen Yıldırım Diego Ribas konusunda Arda'dan bilgi aldıklarını söyleyerek 'Kararı biz veririz ancak bilgi takviyesi yaptık. 'Azarladı' gibi laflar ayıp şeyler. ben kaç yaşına gelmiş bir insanım insanları azarlamak için mi buradayım' dedi.

Yapılanın ayıp ve ahlaksızlık olduğunu da dile getiren Başkan Aziz Yıldırım, 'Çok ağır konuşurum hiç biriniz altından kalkamazsınız' diyerek de basın mensuplarını uyardı.

SİZİN GİBİ DEĞİLİM
Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; 'Benim adımı artık bu şekilde anamazsınız. Ben bir şey söylemişsem ispatlarsınız. Zaten söylediklerimin arkasındayım. Sizler gibi değilim, lütfen herkes doğru olanı yazsın biz de doğru olanı kabul edelim. Ben çocuğu neden azarlayayım? yaşadıklarımı ben biliyorum. Eğer sizin elinizde bir bilgi, belge varsa getirin önüme koyun; o zaman ben özür dileyeceğim. Bundan sonra sabah erken gelir televizyona çıkarım ki bundan sonra öyle olacak herkese cevabını veririm.'

Yeni teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili görüşlerini de paylaşan başkan Yıldırım, 'İsmail Kartal, Fenerbahçe'de teknik direktörlüğü haketmiş bir spor adamıdır. Öyle bizim çocuğumuz edebiyatı yapmıyorum. Her türlü değerlendirmeyi yaptık. Bu takımı ona emanet etmeye karar verdik. Her şeyi açık açık konuştuk. İnşallah uzun yıllar bu kulübe hizmet edecektir. Ne Aykut Kocaman, ne Zico, ne Ersun Yanal; Türkiye'de hiçbir takımda başarılı olamamıştır. Fenerbahçe'de olmuşlardır. Çünkü bu bir ekip işidir. Kimse üstüne alınmasın 'Ben şampiyon yaptım' demesin. Daum iki kez bizi şampiyon yaptı. O mu yaptı o şampiyonluğu? Mustafa Denizli, geç. Aykut Kocaman burada, Galatasaray'a şampiyonluğu kaybettik. Çok ağır şeyler konuşurum, o zaman iyi olmaz. Kurumsal yapı diye içimize atıyoruz. Başkaları gidip rakı masalarında yalan şeyler anlatıyor. Bundan sonra herkese cevap vereceğim. Artık Fenerbahçe Futbol Takımı, İsmail Kartal'a emanattir. Allah utandırmasın. Başarı İsmail hocanındır. Başarısızlık benim ve yönetimindir' ifadelerini kullandı.