Giresunspor'da Transfer Çalışmaları

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Brezilyalı Jones Da Silva Lopes ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Jones Da Silva Lopes'in kaliteli ve iyi bir futbolcu olduğunu söyledi.

Jones Da Silva Lopes'un, Giresunspor'a önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını ifade eden Bozbağ,"Teklifimizi kabul ederek, Giresunspor'a geldiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Jones Da Silva Lopes, Giresunspor'a önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

Bozbağ, Brezilyalı diğer transferleri Edilson Tavares Dos Santos'un ise yarın Kocaeli Kartepe kampına katılacağını vurguladı.
Biri kaleci olmak üzere iki transfer daha gerçekleştireceklerini ifade eden Bozbağ, "Belirlediğimiz 4 kaleci var. Bu isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. 3 gün içerisinde kaleci transferini de sonlandırmak istiyoruz. Stoper mevkisine bir futbolcu transfer edeceğiz. Bu iki transferle transfer çalışmalarını kapatacağız" diye konuştu.

Jones Da Silva Lopes ise Giresunspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Giresunspor'un başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağını dile getiren Lopes, "Giresunspor'da iz bırakmak istiyorum. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Jones Da Silva Lopes kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Kaynak: AA