Gençlik Kampları Marka Sporcuları Ağırlayacak

Kastamonu, Samsun ve Trabzon kentlerinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kampları, başarılı sporcular ile gençleri bir araya getirecek.


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin yaz aylarını aktif bir şekilde değerlendirebilmeleri için hayata geçirdiği Gençlik Kampları, çok sayıda faaliyetin yanı sıra başarılı sporcuları da ağırlıyor. Büyük Adımlar Projesi kapsamında söyleşilere katılan milli sporcular, merak edilenleri yanıtlıyor.

ÇETİNER VE BÜYÜKAKÇAY KASTAMONU’DA
Kastamonu’da yer alan Yolkonak Gençlik Kampı misafirlerini iki başarılı sporcuyla buluşturacak. 5 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek programa, Olimpiyat üçüncülüğü bulunan, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarına imza atan milli tekvandocu Hamide Bıçkın Çetiner ile Türkiye’nin başarılı kadın tenisçileri arasında yer alan ve Akdeniz Oyunları’nda altın madalyaya uzanan Çağla Büyükakçay katılacak.

MİLLİ BOKSÖR VE JUDOCULAR SAMSUN’DA
Samsun kentinde bulunan 19 Mayıs Gençlik Kampı’nda yaz aylarını geçiren gençler ise Olimpiyat üçüncülüğüne imza atmış olan milli boksör Yakup Kılıç ve olimpiyatlardan şampiyonlukla ayrılan milli judocu Hüseyin Özkan’ı 6 Ağustos tarihinde karşılayacak.

TANRIKULU İLE ÇEBİ TRABZON’DA
Trabzon’daki Düzköy Gençlik Kampı da, iki efsane sporcuya kapılarını aralayacak. 7 Ağustos tarihinde düzenlenecek etkinlikte, Olimpiyat ikincisi ve Dünya Şampiyonu olan milli tekvandocu Bahri Tanrıkulu ile Dünya Şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi gençlerle buluşacak.

Kaynak: İHA