Beşiktaş Kulübü'nden Kombine Kart Açıklaması Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'dan bir adet kombine alan taraftarlara Atatürk Olimpiyat Stadı'nda da koltuk ayrılacağını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, kombine kart sahibi tüm taraftarların Spor Toto Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarını seyredebileceği belirtilerek, "Vodafone Arena'dan kombine kart alan taraftarlarımızın, satın almış oldukları koltukların haricinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oturacağı koltukları 4 Ağustos Pazartesi gününden itibaren passolig kartlarına yüklenecektir" denildi.
Gerçekleşecek olan yüklemenin ardından taraftarların cep telefonu ve e-mail adreslerine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşmaları seyredecekleri koltuk bilgilerinin iletileceği kaydedilen açıklamada, "Vodafone Arena'dan kuzey ve güney tribünlerinden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçları kuzey tribününden izleyecektir. Doğu tribününden kombine kart alan taraftarlarımız doğu tribününden, batı tribününden kombine kart alan taraftarlarımız ise batı tribününden maçları seyredebilecektir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA