Dikili Belediyespor’da Hedef Şampiyonluk

Dikili Belediyespor Kulübü, Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret etti.


Dikili Belediyespor Kulübü yönetimi ve oyuncuları Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret ederek kendisine spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrası kulüp yönetimi tarafından Başkan Mustafa Tosun’a destek ve katkılarından dolayı Onursal Başkanlık Şilti ve teşekkür plaketi ile birlikte isminin yazılı olduğu 35 numaralı Dikili Belediye Spor forması hediye edildi.

“SPORA VE SPORCUYA DOST İLÇEYİZ”
Dikili Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Öcal ile yönetim kurulu üyeleri Mahmut Erdil, Doğan Akbulut, Emrah Karadağ ve kulüp futbolcuların katılımıyla gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Tosun, “Bugün başarılarıyla bizleri gururlandıran Belediyesporlu sporcularımızla ve yönetici dostlarımızla bir arada olmaktan oldukça mutluyum. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar 7 gün 24 saat hizmet veren ve kapısı halkına sonuna kadar açık olan bir belediye olduğumuz gibi yaptığımız diğer çalışmalarla da spora, sporcuya ve sanata, sanatçıya dost belediye olduğumuzu gösterdik. Çünkü biz ilçemizi her alanda olduğu gibi sporda da parlayan bir yıldız yapma idealindeyiz” dedi.

Dikili Belediyespor’un yeni sezonda fark yaratacağına inandığını belirten Başkan Tosun, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dikili Belediyespor hedefleri olan bir takım. Ben eminim ki önümüzdeki dönem başarılarıyla adından sıkça söz ettirecek. Biz belediye yönetimi olarak Dikili Belediyespor’a desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz. Ancak şunu da ifade etmek isterim ki önümüzdeki dönemde ilçemizi sadece futbolda değil, atletizmde de, voleybolda da, basketbolda da ve diğer spor dallarında da daha iyi yerlere taşımak, gençlerimizin spora yönlendirilmesi ve bilinçli spor yapması için elimizden gelen gayreti sonuna kadar sürdüreceğiz.”
“MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK BİR TAKIM OLUŞTURUYORUZ”
Dikili Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öcal da, yeni sezonda Dikili Belediyespor'u daha başarılı kılmak ve bir üst lige çıkarmak için çok çalışacaklarını belirterek, “2014-2015 sezonu için mücadele gücü yüksek ve genç bir takım oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Bu yolda en büyük güç kaynağımız olan ve bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başkanımız Mustafa Tosun’a sonsuz teşekkür ediyor, kendisine ve taraftarımıza yeni sezonda şampiyonluk sözü veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA