Uefa 3. Ön Eleme Maçına Doğru

UEFA 3. ön eleme maçı öncesi Rosenborg Teknik Direktörü Kare Ingebrigtsen düzenlediği basın toplantısında Türk takımlarının her zaman güçlü olduğunu söyledi.


Akşam saatlerinde Karabük’e gelen Norveç’in Rosenborg takımı maçı oynanacağı Dr. Necmet Şeyoğlu Stadı'na geçerek idman yaptı. İdman öncesi basın toplantısı düzenleyen Rosenborg Teknik Direktörü Kare Ingebrigtsen, “Türk takımları her zaman güçlüdür. Türkiye ligi de güçlü. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizim en büyük avantajımız Türk liginin henüz başlamamış olması. Fakat biliyoruz ki, Karabükspor’un değerli ve kaliteli oyuncuları. Takip ettiğimiz bir takım. Kolay bir maç olmayacak. Bir takım bilgiler aldık. 8-9 oyuncusunun değiştiğini biliyorum. Takımın koçu aynı olduğundan sistemde değişen bir şey olmadığını ve fazla güç kaybetmediklerini düşünüyoruz” dedi.

Kardemir Karabükspor’un eski oyuncusu Morten Gamst Pedersen ise kendisi için çok güzel ve zor anlar olduğunu söyledi.

Pedersen, 1 ay önce Kardemir Karabük’ün Avrupa’da olması gündemde değilken bir şekilde burada yer aldığını belirterek, “Burada eski arkadaşlarım mevcut. Onları tekrar görmek benim için gayet güzel. İki ayaklı bir maç olduğu için buradan iyi bir skor almak istiyoruz. Buradan avantajlı bir skor alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Zaten bir tur maçı. İlk maçı avantajlı olarak bitirmek istiyoruz. Karabükspor çok kaliteli bir takım ve takıma katılan yeni oyuncuların da katkısı olacağı düşündüğümüz iyi bir maç olacak” dedi.

Kaynak: İHA