Torku Konyaspor Hedef Belirledi

Torku Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Ali Turan, yeni sezonda ilk 7 takım arasında olmak istediklerini söyledi.


Torku Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdürüyor. Kamp çalışmalarını değerlendiren yeşil-beyazlı takımın başarılı defans oyuncusu Ali Turan, yeni sezon için hedeflerini de açıkladı.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Ali Turan, “Hollanda’ya geldiğimizden beri her gün çift antrenman yapıyoruz. Bu sene sezon biraz geç başladığı için 5 Temmuz’da çalışmalara başladık. Konya ve Isparta Davraz’dan sonra 3. etap kamp çalışması için Hollanda’ya geldik. Çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor” dedi.

"GEÇEN SEZON HEDEFİMİZE ULAŞTIK"
Takımın ligde kalmasını sağlayarak en büyük hedeflerine ulaştıklarına değinen Ali Turan, “Geçen sezon Konyaspor ligin yeni takımlarından biriydi ve bazı hedefleri vardı. O hedeflere ulaştığımızı düşünüyoruz. Dışarıdan da bakıldığında iyi futbol oynadığımız görülüyor. Aldığımız tepkiler hep olumluydu. Ligde kalmayı başardık ve 11. sırada bitirdik. 1-2 galibiyet daha alabilmiş olsaydık daha üst sıralarda tamamlayabilirdik. Şimdi kamp dönemindeyiz, takıma yeni gelen arkadaşlar var. Eksikleri gideriyoruz, hazırlık maçları oynuyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız da takımımıza uyum sağladı. Lige hazır olarak başlamak istiyoruz. Kamp dönemleri biraz sıkıcı geçer ama bizim için öyle geçmiyor. Çünkü arkadaşlık ortamımız çok güzel. Gayet neşeli bir şekilde antrenmanlarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

"HEDEFİMİZ İLK 7 TAKIM ARASINDA YER ALMAK"
Ali Turan, yeni sezonu ilk 7 takım arasında tamamlamak istediklerini vurgulayarak, “Geçen sezon hedefimiz ligde kalmaktı ve bunu en iyi şekilde başardık. Bu sene daha iyisini yaparak, ilk 7’nin içerisinde olmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Hedefsiz bir takım olmak istemiyoruz. Bunu da lig başlayınca göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA