Bora Gencer’den 4 Milyon Dolarlık Vıp Gemi

Yeni albüm çıkarmaya hazırlanan şarkıcı Bora Gencer, kaptan Can Karagöz, iş adamı Hüsnü Demir ve Doğan Can Aycan, denizde VIP hizmeti vermek için Viktoria 1523 isimli gemiye 4 milyon dolar harcadı.


Şarkıcı Bora Gencer, kaptan Can Karagöz, iş adamı Hüsnü Demir ve Doğan Can Aycan, denizde VIP hizmeti vermek için Viktoria 1523 isimli gemiye 4 milyon dolar harcadı. 4 katlı Viktoria 1523 isimli gemide 20 otel odası, 200 kişilik restoran, 2 kral dairesi, toplantı salonları, alışveriş merkezleri ve caz bar olacak. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi birçok futbol takımının yanı sıra Türkiye’ye gelecek dünyaca ünlü starlara hizmet vereceğini belirten gemi ortağı Bora Gencer, "Victoria Türk turizmine olduğu kadar yabancı starlara da hizmet verecek. VIP hizmet sunarak ülke turizmine katkı sağlamayı hedefledik" dedi.

AÇILIŞA JIM CARREY KATILACAK
25 yaşında 300 kişiyle deniz yolculuğuna çıkan dünyanın çevresini dolaşarak tarihe adını yazdıran Portekizli denizci kaşif Fernando Macellan'ın 30 kişilik mürettebatını 1523 yılında Portekiz'e geri getirerek tarihe adını yazdıran Viktoria ruhunun Türkiye’de yeniden canlanacağını belirten Bora Gencer, "İstanbul'da deniz hatlarında yıllarca çalışan 60 metre uzunluğundaki Kaptan Gündüz Aybay gemisini 9 ay önce satın alındık. Daha sonra A'dan Z'ye değiştirilmesi için Haliç Tersanesi’ne gönderdik. Yılbaşına yetiştirilmesi için çalışmalar hızla sürüyor. 4 katlı Viktoria 1523 isimdi gemide her türlü konfor bulunuyor. Türk turizmine kazandıracağız lük gemi, sınıfında tek olacak" dedi

İstanbul Boğazı'nda demirleyecek olan Victoria'nın açılışına ünlü komedyen ve sinema sanatçısı Jim Carrey'nin de katılacağı belirtildi.

Kaynak: İHA