Trabzonspor'un Avusturya Kampı

Avusturya'da kamp yapan Trabzonspor, sabah gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Hall in Tirol kasabasında gerçekleştirilen ve iki saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Bourceanu ve Kadir Keleş katılmadı.
Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın tamamında koşarak kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Teknik direktör Halilhodzic, sıcak havada futbolcuların performansından memnun kaldı, kalecileri özel olarak tebrik etti.
Halilhodzic, antrenmanın belli bölümlerinde genç oyuncu Zeki Yavru ile özel olarak görüştü, sohbet etti.
-Basın mensuplarıyla bayramlaştı
Teknik direktör Vahid Halilhodzic, antrenmanda basın mensuplarıyla bayramlaştı. İlk olarak saha ortasında basın mensuplarına seslenerek "İyi bayramlar" diyen Halilhodzic, "Benim hakkımda olumlu veya olumsuz birçok haber yapıyorsunuz. Bir kere de baklava alıp gelin" diyerek sitem etti. Boşnak çalıştırıcı, bir gazetecinin, "Sütlaç daha iyi değil mi?" şeklindeki sorusuna ise ""Trabzon sütlacının yerini hiçbir şey tutamaz" yanıtını verdi.
Antrenman sonunda ise basın mensuplarının yanına gelerek tek tek bayramlaşan Halilhodzic, sitemlerine devam etti. Boşnak çalıştırıcı "Beni eleştiriyorsunuz ama ben bayramlaşmaya geldim. Herkese iyi bayramlar" dedi.

Bir gazetecinin, "Ne söylediyseniz onu yazıyoruz" ifadesi üzerine de Halilhodzic, "Emin değilim tam olarak bilemiyorum" diye konuştu.

Peki bugün baklava mı isterdiniz yoksa transfer mi?" şeklindeki soruya da deneyimli teknik adam, "Tabi ki transfer" diyerek cevap verdi.
Boşnak çalıştırıcı, daha sonra basın mensupları ile fotoğraf çektirdi.


Kaynak: AA