Havza'da Ramazan Bayramı

Havza'da Ramazan Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Havza Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına, Belediye Başkanı Murat İkiz, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Murat İkiz, Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, paylaşmanın ve yardımlaşmanın üst seviyeye taşındığı müstesna günler olduğunu ifade eden İkiz, "Bu nedenle bayram, birlik ve beraberliğe vesile oluyor. Başta ilçemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarım" dedi.

Başkan İkiz, bayramlaşma programına katılan, İçel'de düzenlenen Atıcılık Zafer Kupası'nda, Genç Erkekler Havalı Tabanca, Ateşli Tabanca ve Çabuk Atış kategorilerinde altın madalya kazanan, aynı zamanda Çabuk Atış kategorisinde Türkiye Rekoru kıran ve bu başarısıyla Milli Takım'ın Dünya Şampiyonası kampına katılma hakkı elde den Yiğitcan Saat'te de plaket takdim etti.
Başkan İkiz, Saat'e, "Senden Milli Takım forması ile altın madalya bekliyoruz. Bir Havzalı olarak her zaman senin yanındayız ve seninle gurur duyuyoruz" dedi.

Saat ise Başkan İkiz'e İspanya'da yapılacak atıcılık yarışmalarından madalya ile dönme sözü verdi.

Kaynak: AA