Atletico Madrid, Griezmann Transferini Duyurdu

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) son şŸampiyonu Atletico Madrid, Fransız hücumcu Antoine Griezmann'ın transferi için kulübü Real Sociedad ile anlaşŸmaya vardıklarını açıkladı.

Atletico Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, 23 yaşŸındaki Griezmann'ın transferi için Real Sociedad ile anlaşŸma sağŸlandığŸı duyurulurken, futbolcunun sağŸlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşŸme imzalayacağŸı bildirildi.

İki kulüpten de transferin detaylarıyla ilgili bilgi verilmedi.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, Atletico Madrid'in transferi, Griezmann'ın kontratında bulunan 30 milyon avroluk serbest kalma bedelini ödeyerek gerçekleşŸtirdiğŸi öne sürüldü.
Brezilya'daki 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı'nın formasını giyen Griezmann, profesyonel futbol kariyerine başŸladığŸı Real Sociedad'da 5 yılda çıktığŸı 202 maçta 52 gol kaydetti.

ǖzellikle geçen sezon sergilediğŸi performansla adından söz ettiren Fransız futbolcu, takımıyla çıktığŸı 50 karşŸılaşŸmada 20 gol buldu.
ǖte yandan, sezon öncesi üç as oyuncusu Thibaut Courtois, Diego Costa ve Filipe Luis'i Chelsea'ye, David Villa'yı ABD'ye göndererek kan kaybı yaşŸayan Madrid ekibi, Griezmann'ın yanı sıra şŸu ana kadar kaleciler Jan Oblak ve Miguel Angel Moya, savunmacı Guilherme Siquiera ile forvet Mario Mario Mandzukic'i transfer etti.
 

Kaynak: AA