Başkanlık Kupası’nda İlk Santra Başkan Atila’dan

Bornova Belediyesi’nin Bornova Futbol Kulüpleri Birliği ile birlikte düzenlediği Başkanlık Kupası, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın santra vuruşu ile başladı.

Turnuvaya katılan tüm takım ve sporculara başarılar dileyen Başkan Atila, özellikle çocuklar ve gençlerin en iyi koşullarda spor yapmaları için çalıştıklarını söyledi.


Bornova Belediyesi ile Bornova Futbol Kulüpleri Derneği işbirliğinde düzenlenen geleneksel turnuva Bornova Belediyesi Yusuf Tırpancı Tesisleri’nde başladı.

Çamdibi Debre ve Çamdibi Altınok takımları arasında oynanan açılış maçının santra vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila yaptı. Bornova Kaymakam’ı Kadri Canan’ın da katıldığı açılış töreninde, turnuvada mücadele eden tüm takım ve sporculara başarılar dileyen Başkan Atila, “Özellikle çocuklar ve gençlerin daha iyi koşularda spor yapabilmesi tüm olanaklarımızı kullanıyor. Onlar bizim geleceğimiz. Zihnen ve bedenen sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri çok önemli” diye konuştu.

U15 ve U17 olmak üzere iki ayrı yaş grubunda düzenlenen turnuvaya toplam 30 takım katılıyor. 5’er takımın yer aldığı 3 grupta lig usulü oynanacak maçların ardından ilk ilk sırada yer alacak takımlar play-off’a yükselecek. Tüm karşılaşmaların Bornova Belediyesi Yusuf Tırpancı Tesisleri’nde yapılacağı turnuvanın finali, Eylül ayı başında oynanacak. Geleneksel turnuva, katılımcı takımların yeni sezona hazırlaması için düzenleniyor.

Kaynak: İHA