Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic Açıklaması

Avusturya'da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk maçında Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic, bordo-mavili takıma büyük takviyeler yapması gerektiğini söyledi.

Jenbach Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan bordo-mavili takımın yeni teknik direktörü, takımın transferlerle güçlendirilmesi gerektiğini anlattı.
Boşnak çalıştırıcı, daha önceki basın toplantısında söylediklerine vurgu yaparak, "Takımla ilgili İlk izlenimlerim doğru çıktı. Bu maçta tam tespit oldu. Trabzonspor'a büyük bir takviye yapmam gerekiyor. Şu anda kalite anlamında memnun olmadığımı söyleyebilirim. Birçok oyuncu bulmamız gerekiyor. Çok kritik ve olumsuz düşünemem ama gördüklerimle bugün bir hayli tedirginim" ifadelerini kullandı.
Halilhodzic, bir gazetecinin 4 oyuncu istiyordunuz. Bu kararınız değişti mi? şeklindeki sorusu üzerine de "Belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir. Tedirginim. Farklı bir şey bekliyordum. Fazla da konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, hangi mevkilere oyuncu lazım şeklindeki sorusuna ise "Tüm mevkilere lazım" yanıtını verdi.
Halilhdozic, "Antalyaspor'dan Emrah Başsan ve Musa Nizam'ın transfer edileceği söyleniyor. Transferlerden bilginiz var mı?'' şeklindeki soruya karşılık, "Şu ana kadar hiçbir transfer olmadı" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA