Muğla Ormanspor Gürgen’e Emanet

Muğla’nın Basketbol 3. Ligdeki tek temsilcisi Muğla Ormanspor, Aliağa Petkimspor’un antrenörlüğünü yapan Hamdi Burç Gürgen ile anlaştı.


Hamdi hocayla her konuda anlaştıklarını belirten Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, resmi imza töreninin 1 Ağustos günü Kulüp Merkezinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Geçen yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, “Geçen sene yükselen çıtamızı bu yıl daha da yükseğe taşımak istiyoruz. Geçmiş yıl bizi yukarılara taşıyan staff grubumuza çok teşekkür ediyoruz. Bu sene hedef 2. Lig. Hamdi hocamla hemen her konuda mutabıkız. Tecrübeli önemli isimlerle takviye edilmiş genç, koşan diri bir takım istiyoruz. Hocamız da aynı görüşte. Bayram sonunda da transferleri gerçekleştireceğiz” dedi.

Muğla Ormanspor ile çalışmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Hamdi Burç Gürgen ise “Bu sene hedefi olan bir takımda yer almak ve önemli işler başarmak istiyordum. Bu bakımdan Muğla Ormanspor Başkanımızdan gelen teklifi kabul ettim. Kısa sürede transferleri yapacağız. Bayram sonu hemen start vereceğiz Ağustos 15 gibi genç oyuncuları da denemek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA