Marko Marin de tamam

Beşiktaş'ın yeni transferi Demba Ba'dan, sürpriz bir Marko Marin açıklaması geldi

Senegalli oyuncu, "Marko, Beşiktaş'a geldikten sonra beni telefonla aradı. Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini söyledi ve benimle beraber oynamaktan keyif alacağını belirtti. Chelsea'nin onu yeniden kiralık olarak gönderebileceğini düşünüyorum. Bu, kesinlikle gerçekleşebilecek bir transfer. Bu benim için de büyük avantaj olur. Daha önce beraber idman yaptığım ve tanıdığım bir oyuncu ile yeniden beraber oynamak, ikimiz içinde alışma sürecinin daha kısa olmasını sağlar" ifadesini kullandı.

MARİN'İ ALIRIZ
Beşiktaş yönetimi, Lanzini'nin kulübü River Plate'in her gün yeni bir talepte bulunması nedeniyle yıldız futbolcuyu almaktan vazgeçerken, aynı bölge için bir diğer alternatif olan Marko Marin transferi ise hız kazandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, oyuncu ile görüştüklerini doğrularken, Ada'nın önemli gazetelerinden biri olan Daily Mail'in, The Sun'ı kaynak göstererek yaptığı haberde; Başkan Orman'ın, "Marin ile görüşüyoruz. Almak istediğimiz oyunculardan biri" ifadelerine yer verdi. 2012'de Werder Bremen'den Chelsea'ye giden Alman futbolcu, geçen sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçirdi ve Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. 25 yaşındaki oyuncu orta sahada ofansif özellikleri ile dikkat çekiyor.

GÖKHAN TÖRE'DEN VAZGEÇMEDİLER
BU arada siyah-beyazlılar Gökhan Töre'den de vazgeçmiyor. Gökhan ile istediği ücret konusunda prensip anlaşmasına varan yönetim, Rubin Kazan'ın bonservisini göndermesini bekliyor. Beşiktaş, Feyenoord maçı için UEFA'ya 28 kişilik kadroyu bildirmişti. Ancak 29 temmuz gece yarısına kadar listede 1 futbolcu değiştirme hakkı bulunuyor. Beşiktaş, Gökhan ile salı gününe kadar imza atıp, listeye ekleyeceği Gökhan'ı, Feyenoord karşısında oynatmayı hedefliyor.