Fethiyespor Kadrosunu 24’e Çıkartacak

Spor Toto 2. Lig fikstürünü değerlendiren Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Okan Uysal, “Şampiyonluğa oynayacak takım her maçı kazanmak zorundadır.

Fikstür avantajı gidişata göre değişebilir” dedi.

Uysal, Fethiyespor’un kadrosunu 24’e çıkararak transferi kapatacaklarını açıkladı.

Spor Toto 2. Lig hazırlıklarını Fethiye’de sürdüren Fethiyespor’da sol açık ve santrafor arayışları devam ederken Sivasspor'dan stoper kiralamak için görüşmelerin başkan İsmail Öztürk tarafından sürdürüldüğü öğrenildi. Fethiyespor 20 kişilik kadrosu ile teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde günde çift idman yaparak Lig hazırlıklarını sürdürürken, kadronun 24’e çıkartılması ve 4 noktaya önemli isimlerin transfer edilmesi için de çalışmalar sürüyor. Fethiyespor profosyönel şube sorumlusu Okan Uysal sol açık ve santrafor mevkileri ile stoper bölgesine Sivasspor'dan beklediğimiz oyuncuyu alıp kadroyu 24’e çıkartacaklarını söyleyerek şu anda 4 futbolcu ile görüşmelerin devam ettiği açıkladı.

Uysal, "Fikstür belirlendi. Neticede her takımla oynamak zorundayız. Şampiyonluğa oynayacak takım olarak her maçı kazanmak zorundayız. Fethiyespor'da hedef şampiyonluktur. Fikstür avantajı gidişata göre gelişir” dedi.

FETHİYESPOR’UN YENİ KADROSUNDA KİMLER VAR?
Spor Toto 2. Ligde mücadele edecek Fethiyespor'un PTT 1. Ligde mücadele ettiği kiralık 9 futbolcusu ile Birol Parlak, Onur Okan, Emre Öztürk, Kenan Karışık gibi diğer oyuncularının da çeşitli takımlara transfer olmasının ardından Fethiyespor elindeki az sayıda futbolcuya yenilerini ekleyerek 2014–2015 sezonunun takımını oluşturmaya çalıştı. Fethiyespor'da kaleyi Zekeriya Topayan’ın yanı sıra, Tarsus İdman yurdundan Taylan, ya da Kocaelispor'dan alınan Mahmut Rıza koruyacak. Sağ bekte Fethiyespor'un genç yeteneği Tunay, ya da Kahramanmaraşspor'dan alınan Merter görev yapacak. Stoper mevkiinde yıllardır Fethiyespor'da görev yapan Sabri Turgut, ya da Fethiyespor'un gençleri Hakkı ve Ömer’in görev yapmaları bekleniyor. Sol bek mevkiinde ise Kırklarelispor'dan alınan Ahmet Sağlam ve Fethiyrspor'un genç oyuncusu Mizgin’in görev yapacağı bildirilirken, sağ açık mevkiinde de Sivasspor'dan kiralanan Niyazi ile Almanya'dan transfer edilen Hüseyin ter dökecekler. Sol açık mevkiinde Kahramanmaraşspor'dan Aytaç ve Sandıklıspor'dan transfer edilen Fatih Öge formayı kapmak için yarışacaklar. Orta sahada Tokatspor'dan transfer edilen Serkan Duman Almanya'dan Deniz ve Fetgiyespor'un büyük umut bağladığı oyuncusu Serkan Şahin Fethiyespor'a katkıda bulunmaya çalışacaklar. Fethiyesporun bu yıl büyük önem verdiği forvet arkasında da Kahramanmaraşspor'dan tarnsfer edilen Sinan ve Fethiyespor'un genç yıldız oyuncularından Emre Bilgin forvette de Almanya'dan İbrahim Fethiyespor'u şampiyonluğa taşımak için çaba gösterecekler. Fethiyespor'un stoper, sol açık ve forvete katacağı 4 önemli isim ile birlikte transferi kapatacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA