Büyükşehir Basketten 5 İmza Daha

Sakarya Büyükşehir Basket, BEKO Basketbol Ligi yolunda iddialı transferler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonda Büyükşehir forması giyen genç kaptanlar Cihan Deliçay ve Onur Cumhur Aksoy ile sözleşme yenileyen Büyükşehir, tecrübeli forvetler Oğuzhan Sungur, Melih Sevda ve 28 yaşınki deneyimli oyun kurucu Olcay Karpat’ı renklerine bağladı.
Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezonda mücadele edeceği Türkiye Basketbol 2. Ligi öncesinde transferlerini aralıksız sürdürüyor. Koç Mustafa Derin’in yanı sıra, üst düzey kulüplerde top sürmüş önemli isimler ile anlaşma sağlayan Büyükşehir Basket, geçtiğimiz yılda Büyükşehir forması giyen genç kaptanlar Cihan Deliçay ve Onur Cumhur Aksoy ile sözleşme yeniledi. İç transferde de tecrübeli isimleri renklerine bağlayan mavi beyazlı ekip, Final Gençlik’in 23 yaşındaki genç forveti Oğuzhan Sungur, Aydem Pamukkale Üniversitesi’nin 36 yaşındaki tecrübeli forveti Melih Sevda ve Gemlik Gücümspor’un oyun kurucusu Olcay Karpat’ı da renklerine bağladı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndan gerçekleştirilen imza töreninde yeni transferleri değerlendiren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, iç transferde önemli isimleri renklerine bağladıklarını belirtti.

Hedeflerinin en kısa süre içerisinde BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele etmek olduğunu da sözlerine ekleyen Bayraktar, takıma yeni katılan oyunculara üstün başarılar temenni etti. Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ise Büyükşehir’in iddialı bir takım olduğunun altını çizerek, başarılı transferlerin devam edeceğinin altını çizdi.

Kaynak: İHA