Sneijder G.Saray'dan ayrılıyor mu

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Dünya Kupası sonrasında bir çok kulüpten teklif aldıklarını ancak Hollandalı oyuncunun teklifleri reddetiğini açıkladı.

Sneijder'in Galatasaray'da mutlu olduğunu aktaran Guido, sözleşme uzatma konusunda başkan Ünal Aysal ile görüşmelerin sürüdüğünü söyledi.

Dünya Kupası'daki performansı ile Avrupa'nın bir çok kulübünün iştahını kabartan Wesley Sneijder, Galatasaray'da kalacak mı? Yoksa kariyerini bir başka kulüpte mi sürdürecek? Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers söylentilere son noktayı Radyo Spor'a yaptığı açıklamalarla koydu.

Dünya Kupası'nın ardından bir çok kulübün Sneijder için aradığını belirten Guido Albers, Hollandalı yıldızın Galatasaray'da mutlu olduğu için gelen teklifleri değerlendirmek istemediğini söyledi.

Transfer teklifi yapan takımlar arasında İngiliz devi Manchester United'in olmadığını belirten Guido, "Monaco teklifte bulundu ancak Sneijder, Galatasaray'da devam etmek istediğini söyleyerek teklifi redetti. İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok seviyor. Bu nedenle Galatasaray'da devam etmeye karar verdi" ifadelerini kullandı.

Başkan Ünal Aysal ile 3 yıllık yeni sözleşme için konuştuklarını ifade eden Albers, "Şu anda bekleme aşamasındayız. Eylül ayından önce yeni kontrat yapmayı amaçlıyoruz. Son tarih olarak 1 Eylül'den öncesini söyleyebiliriz. Bu tarihe kadar sözleşme uzatılmazsa, 2 yıl daha kontratımız var ve bu devam eder" dedi.

Sneijder'in kariyerine Galatasaray'da nokta koyabileceğini, sonrasında ise teknik ekipte yer almak istediğini ifade eden Guido Albers, teknik direktörlüğe Prandelli'nin getirilmesinden mutluluk duyduğunu ve İtalyan teknik adamın Galatasaray'da başarılı olacağını söyledi.

Senijder'in Dünya Kupası yarı finalindeki Almanya maçında yaşadığı sakatlığı tamamen atlattığını belirten Guido Albers, Hollandalı oyuncunun 15 Ağustos'a kadar takımla çalışmalara başlayacağını dile getirdi.