Mudanyaspor'un Yaz Futbol Okulunda Sertifika Töreni

Mudanyaspor Kulübünün Yaz Futbol Okulunu bitiren 140 çocuğa, Belediye İlçe Stadı'nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Mudanya Belediyesinin destekleriyle kurulan, çocukların boş vakitlerini değerlendirmeleri ve bunu yaparken futbol öğrenmeleri amaçlanan okulun ilk dönemi sona erdi.
Eğitmenler Naci Bozlak, Vahap Çetiner ve Özgür Altıntaş tarafından bir ay kurs verilen 140 çocuğa sertifikaları, ailelerinin de katıldığı törende, Kaymakam Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Kulüp Başkanı Rüştü Cozlan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ergin Öztekin ve Futbol Şube Başkanı Ali Yıldız tarafından verildi.

Çiftçi, törende yaptığı konuşmada, "Ülkemizde bunca sportif faaliyet ve spora verilen öneme rağmen uluslararası başarılara bir türlü imza atamıyoruz. Son Dünya Kupası'nda ay yıldızlı formayı görememenin üzüntüsünü duyduk. Dilerim bundan sonra yetişen nesiller, bu mutluluğu bize tattırır" dedi.

Türkyılmaz ise "Cumhuriyetimizin teminatı sevgili çocuklar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü hiçbir zaman unutmayın. Bu faaliyette emeği geçen herkesi kutluyor, hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA