Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da Teknik Direktör Fethi LJokkeser, başŸarı için disiplinsizliğŸe asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

Kocaeli Kartepe'de devam eden birinci etap kamp çalışŸmalarını değŸerlendiren LJokkeser, Diyarbakırspor markasının önemli bir marka olduğŸunu belirti.
LJokkeser, Yeni Diyarbakırspor'un büyüklüğŸü ve manevi değŸeri parayla ölçülmeyecek bir kulüp olduğŸuna vurgu yaptı.
Geçen sezon ciddi sorunlar yaşŸadıklarını aktaran LJokkeser, şŸöyle konuşŸtu:
"Kamuoyu bunları bilmiyor ama ciddi bir otorite eksikliğŸi vardı. İyi niyetler ciddi şŸekilde suistimal edildi. Futbolcuya dayalı düzen olamaz. Kuralları futbolcular değŸil, yönetim ve teknik heyet koyar. Herkes kendi işŸini yapacak. Sizin göreviniz başŸarı için çalışŸmak ve başŸarılı olmak. Hiç kimse Diyarbakırspor markasının üzerinde olamaz. Geçen sezon ne yazık ki bazı yanlışŸlardan dolayı ipler kopmuşŸtu. Dizginler bir şŸekilde bazı futbolcuların eline geçmişŸti. Bazı şŸeyleri değŸişŸtirme imkanı ve zamanı da yoktu. Ama bu yıl asla böyle olmayacak. Disiplin olmadan başŸarı gelmez. Bunun için de kimsenin gözünün yaşŸına bakmayız. BaşŸkan büyük bir fedakarlık yapıyor. Tek başŸına olmasına rağŸmen bu kadar maddi yükün altına girdi. Taraftar ve camia başŸarı bekliyor. Bizim ve sizin göreviniz onlara layık olmak."
Koydukları kurallara herkesin uyması gerektiğŸini ifade eden tecrübeli çalışŸtırıcı, şŸöyle devam etti:
"Takım disiplinini bozacak, Diyarbakırspor'a zarar verecek kim olursa olsun en ağŸır cezaya çarptırılacaktır. Sadece sahadaki mücadelenizle değŸil tutum ve davranışŸlarınızla da taraftarın, camianın ve spor dünyasının takdirini kazanmalısınız. Kurallara uyarsanız, disiplinli şŸekilde hareket ederseniz sadece kulüp değŸil sizler de kazanacaksınız. Sadece 3.Lig'de değŸil belki üst liglerde böyle bir kulüp bulamayabilirsiniz. Diyarbakırspor markasının kıymetini bilin, arkadaşŸlık bağŸlarınızı güçlü tutun, zor zamanlarda kenetlenmesini bilin ve şŸampiyonluk hedefi dışŸında hiçbir şŸeyi düşŸünmeyin."
 

Kaynak: AA