Murat’ın Hedefi Ptt 1.lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Sivas 4 Eylül Belediyespor’dan transfer ettiği 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mehmet Murat Uçar, Aydınspor 1923’teki ortamdan memnun olduğunu belirtti.


Mehmet Murat Uçar, takıma yavaş yavaş adapte olduğunu, ilk hazırlık maçı olan Bucaspor maçının ardından tam olarak adapte olduğunu düşündüğünü belirtti.

Takımdaki arkadaşlık ve havanın iyi olduğunu belirten genç kanat oyuncusu, “Futbolda alışmak kolay olmuyor. Ancak, Buca maçının ardından adapte olmak için büyük bir yol katettiğimi düşünüyorum. Hazır olmamamıza rağmen iyi bir maç çıkardık” dedi.

İLK HEDEF AYDINSPOR 1923 İLE PTT 1.LİG
Ligi ilk 5’te tamamlayacaklarına inandığını belirten Mehmet Murat Uçar, şunları söyledi: “Kişisel olarak hedefim Aydınspor 1923 ile PTT 1.Lig’e çıkmak. Hem kendim, hem de takımım adına böyle bir hedefim var. Takımdaki ağabeylerimiz biz gençlere çok yardımcı oluyorlar. Çok iyi niyetliler. Bugüne kadar hep yardımlaşmayı gördük”
Kampların kendileri için daha güçlü olmaları açısından önemli bir şans olduğuna dikkat çeken Mehmet Murat Uçar, şöyle devam etti:
“Hiçbir şey bir anda olmuyor. Kişisel olarak ve takım olarak daha güçlü olmalıyız. Buralara gelmek benim için kolay olmadı. Zor günlerden sonra Aydın’da olmak mutluluk verici. Daha üst liglere transfer olabilirdim ama Aydın için çok olumlu şeyler duydum. Aydın’a gelirken para ikinci planda oldu”
Teknik direktör Mustafa Ceviz’in antrenman bilgisi ve karakter olarak üst düzey olduğunu ifade eden Mehmet Murat Uçar, Ceviz ile çalışmanın kendisine olumlu yansıdığının altını çizdi.

Kaynak: İHA