Aydınspor 1923

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923 yönetimi, destek gelmediği taktirde görevi bırakmaya hazır olduğunu bildirdi.

Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu adıyla yapılan yazılı açıklamada, tüm Aydınlıları takımına sahip çıkması istendi.
Yönetimin fedekarlıklarıyla güçlü bir takımın oluştuğunun savunulduğu açıklamada, "Bilinmelidir ki, Aydınspor 1923 sadece yöneticilerinin değil, Buharkent'ten Didim'e kadar bütün Aydın halkının takımıdır. Aydınspor 1923 bu şehrin takımıdır" denildi. Aydın'ın iş adamlarından, mülki idarecilerinden, siyasi temsilcilerinden bir çok vaadin alındığının kaydedildiği açıklamada, "Aydınspor 1923 takımının başarılarından yararlanan ne siyasetçilerden, ne esnafından, ne de iş adamlarından yeterli destek göremedik. Bugüne kadar bir çok sivil toplum kuruluşunu ziyaret ettik. Ankara da milletvekillerimizle hiç bir parti ayrımı gözetmeden makamlarında görüştük. Bir çok sözler verildi.

Ama bugüne kadar bu sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi" denildi.
Aydınspor 1923'ün 15 kişilik yönetim kurulunun sırtında gidemeyeceğinin vurgulandığı açıklamada, "Aydınspor 1923'ün kalıcı gelirlere ihtiyacı var. Bu kalıcı gelirler ancak sayın valimizin, sayın belediye başkanlarımızın yönlendirmeleriyle sağlanabilir. Bugüne kadar Aydınspor 1923'ün başarısından başarı kazananların artık söz değil, icraata geçmelerini bekliyoruz. Unutulmasın ki Aydınspor 1923'ün başarısı hepimizin başarısıdır. Herkesi bu doğrultuda göreve davet ediyoruz. Bu bağlamda eğer Aydınspor 1923'e yeterli maddi destek göremezsek, biz yönetim kurulu olarak görevi bunu yapabilecek bir yönetime bırakmaya da hazırız" denilerek halkı takıma sahip çıkmaya çağırdı.

Kaynak: AA