Antalyaspor Basın Sözcüsü Kendiroğlu Açıklaması

Antalyaspor Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu, 2014-2015 sezonunun kombine fiyatlarını belirlediklerini söyledi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Kendiroğlu, geçen sezonki fiyatlara göre çok daha uygun rakamlar belirlendiğini bildirdi. Kendiroğlu, açıklamasında "Daha önce 200 lira olan Adopen tribünü bu sezon 75 lira, Ceysu maraton tribünü 400 liraymış, bu sezon 200 lira, Rixos tribününün bir kısmını biletli olarak düşünüyoruz. Rixos kapalı yan ve orta tribünler 500, Rixos VIP tribün ise 2 bin 500 lira olarak belirlendi" dedi.

Taraftarların ve halkın maçlara ilgi göstermesi için kombine fiyatlarını düşürdüklerini dile getiren Kendiroğlu, biletlerin geçen sezona göre biraz daha az olduğunu kaydetti.

Bu sezon pasolig kartlarıyla tribünlere girişin yapılacağını ifade eden Kendiroğlu, "Maçlara gelmek isteyen taraftarlar pasolig kartı bulundurmak zorundalar. Pasolig kartları 15 lira. Bonus ve World kartı özelliği taşıyan tüm kredi kartlarına 6 taksit uygulanacak. Bu sezon kombine biletlerin tamamına yakınını satacağımızı düşünüyoruz. 4 bin 773 kombine bilet belirledik. Basın ve engelliler hariç 7 bin 817 koltuğumuz bulunuyor" diye konuştu.

Pasolig kartları için internetten de başvuru yapılabileceğini söyleyen Kendiroğlu, tribünlerdeki olayları engellemek için böyle bir uygumaya geçildiğini belirtti.

- "Farklı bir çim kullanılacak"
Yapımı devam eden statla ilgili de açıklamalarda bulunan Kendiroğlu, müteahhit firma tarafından büyük bölümü 15 Şubat 2015'e kadar tamamlanacak stadın daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim edileceği ve kalan bölümlerin bakanlıkça yapılacağını kaydetti.

Stadın çim hariç haziran ayında hazır olacağını vurgulayan Kendiroğlu, "Farklı bir çim kullanılacak. Yarısı gerçek, yarısı yapay. Daha dayanıklı. Çünkü stat ayrıca konser amacıyla da kullanılacak. 62 locamız olacak. Stat en son teknolojiyle yapılacak" dedi.

- Emrah ve Musa'nın Trabzonspor'a transferi
Bir gazetecinin, Emrah Başsan ve Musa Nizam'ın Trabzonspor'a transfer olup olmayacağıyla ilgili sorusunu yanıtlayan Kendiroğlu, transferin imza aşamasında olduğunu belirtti.

Transferin henüz kesinleşmediğini dile getiren Kendiroğlu, "Trabzonspor'la Emrah ve Musa transferi için prensipte anlaşıldı. Her iki oyuncu da kamptan ayrılarak Trabzonspor'la görüşmeye gitti. Ancak imzalar atılmadan transfer gerçeklik kazanmıyor" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Kendiroğlu, Emrah ve Musa'nın Trabzonspor'a transfer olmaları durumunda iki oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

Kendiroğlu, takıma bir santrafor, bir de kanat oyuncusu almayı düşündüklerini kaydetti.

Kaynak: AA