Güneş Açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Chikhura Sachkhere karşısında tur atlamak istediklerini söyledi.


Karşılaşmanın oynanacağı Mikheil Meskhi Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, rakip kulübün yetkililerine tepki göstererek, "Biz yoldan geliyoruz ve stata ulaşıyoruz, ancak bizim toplantı saatinde rakip takımın hocası ve oyuncusu konuşuyor, biz bekliyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Burada her şey birbirine karışmış" dedi.

"BURADA KAZANMAYA ÇIKACAĞIZ"
Rakipleriyle oynayacakları önemli mücadele için ise Güneş, "Chikhura Sachkhere karşısında sahamızda oynadığımız ilk maçı kazanmamız gerekiyordu, ancak kazanamadık. Biz burada kazanmaya çıkacağız. Gol yesek de atsak da tur atlamak istiyoruz. Hedefimiz budur. Karşılaşmayı kazanarak, tur atlamak istiyoruz" diye konuştu.

VOLKAN ŞEN: "MAÇI KAZANIP TURU GEÇMEK İSTİYORUZ"
Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Volkan Şen de yarın akşam ki karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Oyuncular olarak hepimiz bunun bilincindeyiz. Rakibimizden daha çok isteyip, daha iyi oynayıp, maçı kazanıp, turu geçmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA