Gençlerbirliği'nde Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, takımdaki oyuncuların formundan memnun kalmaları halinde transfere gerek kalmayacağını söyledi.

Kaplan, Karacasu beldesindeki otelde antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kampın çok verimli geçtiğini anlattı.
"Geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımız çok iyi gidiyor" diyen Kaplan, "Bir sıkıntımız ve sakatlığımız da olmadı. Antrenmanlarımızı 'dinlenme payı olsun' diye, çift-çift-tek yapıyoruz. Gerek antrenmanlarda gerekse antrenman sonrası her şey çok iyi geçiyor" ifadesini kullandı.
Kaplan, genç kadroya sahip olduklarına dikkati çekerek, "Geçen seneden mukavelesi devam eden yabancı arkadaşlarımız var. Bunun yanında geçen seneden kalan oyuncularımız var. Biz onların içine altyapımızdan ve pilot takımımız Hacettepespor'dan 4 oyuncu katarak kampa geldik. Tabii ki Slovenya dönüşünde kamptan 3-4 kişiyi düşürebiliriz ama onların içine belki bir kişi daha katılır. Şu anda elimizdeki yabancı oyuncuların formuna bakıp Slovenya dönüşü hangi mevkilere ihtiyacımız varsa ona göre rötuşlarımızı yapacağız" şeklinde konuştu.

Her zaman "B" planları olduğunu belirten Kaplan, "Transfer konusunda görüştüğümüz oyuncular da var ama tabii ki o tamamen elimizdeki oyuncuların form durumuna bağlı. Elimizdeki oyuncuların formundan memnun kalırsak transfere gerek kalmayacak ama biz yine de hep 'B' planımızı hazır tutuyoruz. Gidecekmiş gibi hazırlığımızı yapıyoruz. Dışarıdan da oyuncu gelecek gibi planımız hazır" değerlendirmesinde bulundu.
Türkiye'de 4 büyükler dışındaki bütün takımların hedeflerinin ligin akışına göre şekillendiğine işaret eden Kaplan, "Zaten puanlama açısından iyi de giderse zaten hedefi lig içerisinde belirleriz ama bizim genç, dinamik ve mücadeleci takımımız olacak. Adımız gibi gencecik pırıl pırıl takımımız olacak çünkü adımız Gençlerbirliği" görüşünü paylaştı.

Kaynak: AA