Şaban Yıldırım Açıklaması

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, fikstürü değerlendirerek, sezona içeride başlamanın kendisinin de istediği şeylerden birisi olduğunu söyledi.


İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, yeni sezonun fikstürünü değerlendirdi. Yeni sezondan bahseden Yıldırım, “Lige evimizde başlamak benim de istediğim şeylerden bir tanesiydi. Hep söylediğimiz bir şey var, biz doğru çalışarak iyi bir takım olmak istiyoruz. Transfer döneminde yapacaklarımızı büyük oranda yaptık. Şimdi sahada çalışmalarımız sürecek. Bizim için avantaj olacağını düşünüyorum. Çünkü hemen hemen bütün oyuncularımızla kampa gideceğiz. Bütün amacımız lige hazır hale gelmek. Fikstürle ilgili açıklama yapmak hem şimdiden doğru değil hem de çok ilgilendiğim bir konu değil” dedi.

"KENDİ YAPTIKLARIMIZA BAKIYORUZ"
Diğer takımların yaptıklarıyla ilgilenmediklerini vurgulayan Yıldırım, "Kendi yaptıklarımızla ve planımızla ilgiliyiz. Plan dahilinde en baştan beri çalışıyoruz. Zevkli bir lig olacağını düşünüyorum. Grubumuz, kağıt üzerinde iddialı olan takım sayısının fazla olduğu bir grup. O bakımdan zevkli bir lig olacak. Biz de kendi planımızın şu anda işlediğini görmekten mutluyuz. Transfer listesinde istediklerimize büyük oranda kavuştuk. Belediye Başkanımıza, İnegölspor Başkanımıza hem de yönetim kurulumuza gösterdikleri ilgiden ve hızdan dolayı teşekkür ederim. Transfer listesindeki sorumluluk bize aittir. Artık mazeret üretecek bir durumumuz yok. Hedefimiz lige çıkmak. Bizim isteğimiz bu. Dün test yapıldı. Testte oyuncularımızın değerleri gayet iyi çıktı. Beklediğimizden daha iyi çıktı. O bakımdan memnuniyet verici. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Buradaki çalışmanın ardından kamp için Nevşehir’e gideceğiz. Birçok takım orada kamp yapıyor. Orası bir kamp merkezidir. Ekonomik olarak da daha hesaplı bir yerdir. O nedenle tercih ettik” diye konuştu.

"GÖKHAN’I KADRODA DÜŞÜNMÜYORUZ"
Bazı basın organlarında çıkan Gökhan Güleç’in futbolu bırakacağı haberlerine de değinen Yıldırım, “Gökhan Güleç beni aradı ve devam edeceğini söyledi.

Biz de sezon için değerlendirmeler yapıyoruz. Gökhan ile ilgili bize gelen bilgi bırakacağı yönündeydi. Gökhan’ın 2,5 ay boyunca yöneticilerle bu konuda herhangi bir konuşması olmamıştır. Uzun süredir sakat. Kendisine saygı duyuyorum. Benim niyetim onu zor duruma düşürmek değildi. Bana gelen bilgi öyleydi. Onla ilgili özel bir açıklama değil, sadece bir soruydu. Olay ulusal basına yansımış. O nedenle yanlış anlaşılmalara neden olmuş. O yönden dolayı üzgün olduğunu bana ifade etti.

Ben de durumu izah ettim. Kendi vereceği bir karar. Bana gelen bilgi öyleydi. Ben, onun bu kadar tepki göstereceğini, üzüleceğini düşünmedim. Gökhan’ı kadroda düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA