Yılmaz, Sitem Etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Ben Kayseri Erciyesspor'da başarılı bir grafik çizdim ama bu grafiği çizdikten sonra maalesef iki sene gibi bir süre boşta kaldım" dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karadeniz ekibinde tek amacının başarıyı yakalamak olduğunu söyledi.

Orduspor'un verdiği şansı en iyi şekilde değerlendireceğini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:
"Ben Kayseri Erciyesspor'da başarılı bir grafik çizdim ama bu grafiği çizdikten sonra maalesef iki sene gibi bir süre boşta kaldım. Benim yerimde başka bir teknik adam olsaydı en az 10 teklif alırdı. Birkaç cılız teklif alsam da ne zaman benim ismim gündeme gelse birtakım kişiler, menfaat grupları 'yok kaleci antrenörü, teknik direktör belgesi yok' gibi asılsız kelimelerle beni yıpratarak mani oldu. Türkiye'de artık mantar gibi menajer türüyor. Ondan dolayı maalesef biz iki yılı boşa geçirdik. İnşallah Orduspor'un verdiği bu şansı en iyi şekilde kullanıp kendimizi kanıtlayacağız diye düşünüyorum."
- "65 puan alan Süper Lig'e çıkar"
Yılmaz, Orduspor'un geçen sezon çok başarılı bir grafik çizdiğini anımsatarak, "Şimdi geçen sene 71 puan almış bir Orduspor var. Bu müthiş bir başarı aslında ama final yapamamış. Bu da puan barajının yükselmesinden kaynaklanıyor. Bakın görecekseniz bu sene 65 puan alan lige çıkar. Belki puan barajı daha az bile olabilir. Geçmiş yıllara bakarsak 58 ve 61 puanla Süper Lig'e çıkan takımlar var. Yani 71 puanla lige çıkamıyorsanız bu teknik ekibin, başkanın, yöneticilerin başarısız olduğu anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA