'Ülke Olarak Hiçbir Şeye Ses Etmeyen Bir Hale Büründük'

BeşŸiktaşŸ'ın milli kalecisi Tolga Zengin, Gazze'de yaşŸananlara karşŸı ülke olarak yeterli tepkiyi veremediklerini söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan başŸarılı kaleci, Gazze'de yaşŸanan olaylara değŸinerek, "ǜlke olarak hiçbir şŸeye ses etmeyen bir hale büründük. ǖrnek olarak şŸu an Gazze olayına çok tepkisiz kaldık. Gazze'den önce DoğŸu Türkistan'da, Kerkük'te Türkmen kardeşŸlerimizin yaşŸadığŸı katliamlara, çilelere, eziyetlere sessiz kaldık, hiç ağŸzımızı açmadık. Millet olarak bir boşŸvermişŸlik bir umursamaz halimiz var" ifadelerini kullandı.

- "Feyenoord'u geçecek güce sahibiz"

Tolga Zengin, UEFA şžampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşŸılaşŸacakları Hollanda ekibi Feyenoord'u geçebilecek güçte olduklarını dile getirdi.
şžampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma hedefinde olduklarını kaydeden 30 yaşŸındaki file bekçisi, "Feyenoord maçı zor olacak. Gruplara kalmak için bu takımları geçmek gerekiyor. Eksiklerimiz var. Onların da transfer olan oyuncuları var. Turu geçecek güce sahibiz. Onlar da bizim için zor bir kura çektiklerini düşŸünüyorlardır. LJıkıp işŸimizi yapacağŸız. Turu geçersek daha zor rakibe kafa olarak daha güçlü çıkarız" ifadelerini kullandı.
Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini hatırlatan Zengin, "LJok şŸükür herhangi bir sakatlık olayı yaşŸamadık. Sezon başŸı kampları önemlidir. Tempomuz iyi. şžampiyonlar Ligi maçına kadar hazır olacağŸız. Taraftarlarımız her yerde bizi destekliyor. Feyenoord maçında yanımızda olmaları bize güç verecektir. Onlara güzel sonuçlar vermek istiyoruz" değŸerlendirmesinde bulundu.
 

Kaynak: AA