GFB Liderinden Aziz Yıldırım'a Tehdit!

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında Başkan Aziz Yıldırım'la aralarındaki gerilim zirveye ulaşan GFB grubunun lideri Sefa Kalya'dan açıklamalar geldi...

Genç Fenerbahçeliler Grubu Lideri Sefa Kalya, "Telekom tribünü açılmazsa, çıkacak sorunlardan biz sorumlu değiliz" dedi.

Malatya'da dernek üyeleri ile iftarda bir araya gelen Kalya, iftar sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Telekom tribününü açmasını beklediklerini ifade eden Kalya, "Fenerbahçe şuan çok rahatladı ama biz sıkıntıdayız. Ne yazık ki başkan ile biraz problemlerimiz var. Şampiyonluk kutlamalarındaki bazı sloganlardan dolayı yaşanan sıkıntılar var. Biz bir yanlış yapmadığımıza inanıyoruz. O tribünlerde Allah'ın izniyle bizsiz olmaz. Şuanda beklemedeyiz. Başkan Telekom tribünü açar diye bekliyoruz. Açmazsa kendimizi illaki bir tribüne atacağız" dedi.

"İÇİMİZE MARJİNAL GRUPLAR SOKULDU"

Kalya, her zaman sabreden taraf olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu işin sorumlusu belli. Burada yıllardır insanlar, insanları kırsın diye uğraşılıyor. Biz burada hep sabreden taraf olduk. Hep bekledik ama yeni süreçte Telekom tribünü açılmayıp, bizi zorla gönderilmeye kalkılırsa çıkacak sorunların sorumlusu biz değiliz. İnsanlar kibrini yenecek. Af edilmişsin, yeni bir yargılama süreci var. İnsanlar birbirini kırdı, bedava biletler verildi ve içimize gruplar sokuldu. Bir cezaevi süreci yaşadık. Yine üzerimize oyunlar oynandı. Yine içimize marjinal gruplar sokuldu. Başarılı olamadılar. Aynı senaryolar bir kez daha denenmek isteniyor. Biz sabrediyoruz ama bu işin sonu kötüye gidiyor."

"ALEX DİYE BAĞIRILMASI YANLIŞ AMA SEN DE..."

Şampiyonluk kutlamaları esnasında Başkan Aziz Yıldırım'ın'Alex De Souza' sloganları atan taraftarlara hakaret etmesini de değerlendiren Kalya, "Başkan bizden, biz de başkandan davacı olduk. Şuanda mahkeme devam ediyor. Sen bir başkansın, orada'Alex' diye bağırılması o anda yanlış ama sen de insanlara'köpek' diyemezsin. Bizim camiamızdaki insanları da anlayabilmiş değiliz. Kongre üyelerimiz ve camiamızdaki insanlarda sanki hipnoz edilmiş, kimse başkana karşı'yanlış yaptınız' diyemiyor. Taraftara'köpek' diyor, millette orada alkışlıyor. Taraftarımıza kimse'köpek' diyemez. Biz kardeşlerimizden sorumluyuz. Koskoca başkansın,'yapmayın çocuklar' deseydi, insanların gözünde daha çok büyürdü. Orada hakaret edip, kendisini küçülttü" ifadelerini kullandı.

"ÇOK RAHAT ŞAMPİYON OLURUZ"

Kalya, Fenerbahçe'nin sıkıntılı süreci geride bıraktığını belirterek, "Geride bıraktığımız süreç biraz sıkıntılıydı. Geçtiğimiz sezonu sıkıntılara rağmen şampiyon tamamladık. Bu sezon dördüncü yıldızı takacağımızı düşünüyorum. Bence çok rahat şampiyon oluruz. Diğer takımlara baktığımızda doğru düzgün transferleri yok. Bence uzak ara şampiyon oluruz" dedi.