Turgutluspor'da İç Transferde Hasan Engin İle Anlaştı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor iç transferde Hasan Engin Ekler ile anlaşma sağlandı.

Turgutluspor Irlamaz tesislerinde yapılan imza töreninde Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Muhammed Ali Eruysal ve yöneticiler hazır bulundu. Kendisini 1 yıl daha kırmızı siyahlı yapan imzayı atan Hasan Engin takımı için elinden gelen mücadeleyi ortaya koyacağını ifade etti.

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Muhammed Ali Eruysal, "İç transferde ikinci imzayı Hasan Engin'e attırdık. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda iç ve dış transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Hasan Engin bildiğimiz, güvendiğimiz ve takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız bir oyuncu. Teknik heyetimiz ve bizler kendisini takımda görmek istedik ve anlaştık. Her iki taraf için hayırlı olsun" dedi.

Profesyonel kariyerine Turgutlu'da başlayan ve Turgutluspor'un kendisi için çok özel bir kulüp olduğunu ifade eden Hasan Engin Ekler; "Turgutluspor benim kendi yuvam ve burada kalmaktan dolayı son derece mutluyum. Yönetici ağabeylerimin çoğunu tanıyor ve biliyorum. Beni takımda görmek isteyen teknik heyetimin ve yönetimimin yüzünü kara çıkarmamak, Turgutluspor'a hak ettiği yerlere taşımak için çok çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA