Kayseri Erciyesspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, Erzurum'da başlayan ikinci etap kamp çalışmalarının verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri'deki ilk etap kampın ardından 17 Temmuz'da da ikinci etap çalışmaların Erzurum'da başladığını hatırlattı.
Yeni sezona hazır şekilde başlamayı hedeflediklerini belirten Savruk, şöyle devam etti:
"Kayseri'de kendi tesislerimizdeki ilk etap kamp dönemini kazasız bir şekilde bitirmiştik. Takımımız şimdi Erzurum'da çalışmalarını sürdürüyor. İkinci etap çalışmalarımız verimli bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık 10 gün sürecek kamp boyunca yeni transferlerle eski futbolcular daha da kaynaşacak. Amacımız bu kamp dönemlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak, lige iyi başlangıç yapmak. Çalışmalarımız bu doğrultuda yoğun bir şekilde sürecek."
Savruk, Erzurum kampının ardından takımın yaklaşık iki hafta çalışmalarını Avusturya'nın Salzburg şehrinde sürdüreceğini, ardından Kayseri'ye dönerek, lig başlayana kadar kendi tesislerinde hazırlıklarına devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA