G.SARAY'A MİLLİ KALECİ!

Galatasaray, Milli kaleci Sinan Bolat'ı Porto'dan satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıl kiraladı.

Galatasaray, Milli kaleci Sinan Bolat'ı Porto'da Galatasaray, Milli kaleci Sinan Bolat'ı Porto'dan satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıl kiraladı.

Sarı-kırmızılılar 25 yaşındaki kaleci için kulübü Porto ile anlaşma sağladı. Galatasaray ile Portekiz ekibi arasındaki anlaşmaya göre Sinan kiralandı. Ancak sarı-kırmızılılar oyuncunun satınalma opsiyonuna da sahip olacak. Sinan'ın temsilcileri Barış Polat ve Saffet Balkan'ın sarı-kırmızılı kulüple oyuncunun alacağı ücret konusunda da anlaşma sağladıkları belirlendi. Galatasaray'ın Sinan için Porto'ya kiralama bedeli olarak 600 bin euro vereceği belirtildi.

MUSLERA'NIN YERİNE SAĞLAM İSİM
Sinan Bolat'ın Galatasaray'a transferini duyuran Skorer.com önemli bir bilgiye daha ulaştı. Buna göre Porto'dan 600 bin euroya kıralanan Sinan Bolat sarı-kırmızılılardan 1 sezon için 2 milyon dolar alacak. Bu rakam kimilerine göre abartılı gelse de Galatasaray Muslera'dan sonra kaleyi emniyetli ellere teslim etmek istiyor. Bu nedenle de Cim-Bom Sinan için bu rakamı ödemeyi kabul etti. Galatasaray ile Porto arasında satınalma opsiyonu konusunda detaylar ise konuşuluyor. Süreç tamamlanınca Sinan İstanbul'a gelecek ve imzayı atacak.