Diego efsane olacak!

Fenerbahçe'nin kaptanı ve kalecisi Volkan Demirel basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Fenerbahçe'nin kaptanı ve kalecisi Volkan Demirel basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İşte o açıklamalar; Diego'yu Schalke'den beri takip ediyorum. Dünya Kupası'nda sadece final ve yarı finali izledim.

Kalecilerin ön plana çıktığı bir Dünya Kupası oldu. Favori takımların elendiği bir turnuva oldu. Ben isterdim ki kendi takım arkadaşlarımdan birinin kazanmasını ama Almanya'yı kutluyorum.

"FİKSTÜRÜ AVANTAJLI GÖRÜYORUM"

Her şey son haftada belli olacak. Biz elimizden geldiğince Fenerbahçe forması altında her şeyi yapmaya çalışacağız. Fikstürü avantajlı görüyorum. Bazı arkadaşlara göre farklı yorumları olanlarda var.

İlk 8 haftadaki maçları atlattığımız sürece yolun bir çoğunu atlatmış gibi görünüyoruz. Geçen seneden sadece Salih Uçan ayrıldı. Onun adına çok sevindim. İnşallah orada da büyük işler yapacaktır.

Biz elimizden geldiğince en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Takımımıza kendini kanıtlamış Diego katıldı. Ben güzel başlayacağımızı düşünüyorum."

4. YILDIZI TAKACAĞIZ"

4. yıldız konusunu da biz en iyi şekilde sonuçlandıracağız. 19 kere şampiyonluğumuz var diye görünüyor ama bizim stadımızda 28 tane şampiyonluğumuz var.

Tabiki Türkiye'nin şampiyonluğu bizim için büyüktür. Elimizden geldiği kadar şampiyon olmak. Bütün çalışmamımızı Fenerbahçe taraftarını mutlu etmek için çalışıyoruz.

Amacımız şampiyon olup tarih fark etmeden bunu yaşamak. Seyircisiz futbolcunun tadı olmaz. Seyirci kendi takımını ateşlediği kadar bizi de ateşler. Seyircili seyircisiz biz maçımıza çıkarız.

"10 NUMARALAR HEP EFSANEDİR"

Fenerbahçe'de 10 numara giyenler efsaneleşmiştir. Diego'nun da bir efsane olacağına inanıyorum. Çok kaliteli bir futbolcu.