Gümüşhane’nin Voleybol Liglerinde Ki İkinci Takımı Da Belli Oldu

Gümüşhane Gençlerbirliği Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Bayanlar Voleybol 3.liginde Gümüşhane’yi temsil etmeye hak kazandı.


Geçtiğimiz sezon bayanlar bölgesel liginde mücadele eden ve grubunu 2. olarak tamamlayan Gümüşhane Gençlerbirliği, Türkiye Voleybol Federasyonunun daveti üzerine önümüzdeki sezon Gümüşhane’yi Bayanlar Voleybol 3. Liginde temsil edecek.

Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, yaptığı açıklamada zorlu bir süreçten sonra 3. Ligde Gümüşhane’yi temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, Gümüşhane Torul Gençlik’in erkekler voleybol birinci liginde Gümüşhane’yi başarıyla temsil etmesinin ardından bayanlarda da Gümüşhane’yi zirveye tasıma gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Son yıllarda Gümüşhane’de popülaritesini artıran voleybol sporuna ayrı bir değer katmak istediklerini kaydeden Yılmaz, “Şehirlerin sosyal ve kültürel gelişiminde ve tanıtımında önemli rol üstlenen salon sporlarının gelişmesi ve gençlerimize spor yapma imkanlarının sağlanması için kurmuş olduğumuz kulübümüzü 3. lige taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz güçlü altyapısı olan bir kulüp olarak ikinci lige yükselmek olacaktır. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve transfer çalışmalarına başladık. Güçlü bir kadro oluşturma gayreti içindeyiz. İnşallah yeni sezona hazır bir şekilde başlayacağız. Kulübümüzün kuruluşundan bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen başta Milletvekillerimiz Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün olmak üzere Sayın Valimiz Yücel Yavuz beye, Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e Voleybol Federasyonu Yönetim kurulu üyesi sayın İhsan Uçar’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın İsrafil Aslan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA