Mersin İdmanyurdu’nun Bolu Kampı Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından İçel İdmanyurdu yeni sezon hazırlıklarına Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Green Park Otel’de devam ediyor.


İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın İstanbul’da başkan Ali Kahramanlı ile görüşmeye gittiği için takımı sabah antrenmanında yardımcı antrenör Bülent Albayrak çalıştırdı. 25 kişiden oluşan kamp kadrosunda takıma yeni katılan transferlerde yer aldı. Günde çift idman yapan Akdeniz ekibi yeni sezon öncesinde güç depoluyor.

Kırmızı-lacivertlilerin tecrübeli sol kanat oyuncusu Cem Sultan antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cem güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Rıza hocamızın gelişiyle takım farklı bir hava yakaladı. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Takıma yeni oyuncuların katılımıyla kenetlenerek yeni sezona güçlü girmek istiyoruz” dedi.

Sultan asansör takım olmayacaklarını iddia ederek, “Biz kesinlikle asansör takım olmak istemiyoruz. En kötü UEFA Kupası’na katılmak istiyoruz. Herkes bu sene İçel İdmanyurdu’nu konuşacak” diye konuştu.

Takımın yeni transferlerinden forvet hattında oynayan Macar oyuncu Marko Futacs ise, “Kamp çok güzel başladı.

Henüz ağır antrenmanlar başlamadı ancak bir süre sonra tempo artacaktır. Türkiye’ye gelmeden önce arkadaşlarımdan bilgi aldım. Türk liginin İngiltere ligine benzediğini söylediler. Türkiye macerasında kendimi hazır hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA