Caner Erkin imzayı attı

Geçen sezon gösterdiği performansla Avrupa takımlarının radarına girmeyi başaran Caner Erkin, Fenerbahçe ile yeni sözleşmeye imza attı.

2013-2014 sezonu sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Caner Erkin, bugün gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 2 yıl daha Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'ndeki imza törenine Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, CEO'muz Hasan Yılmaz, yöneticilerimiz ve Teknik Direktörümüz Ersun Yanal katıldı.

İmza töreninde konuşan Aziz Yıldırım, "Transfer yapmayacağımızı söylemiştik. Bir tane dışarıdan bir oyuncu bir de Caner'e imza attırdık. Bugün de kendisiyle anlaştığımız şartlarda anlaşma imzalıyoruz. Caner'i anlatmaya gerek yok. Milli takımların her kademesinde hizmetleri devam ediyor. Ayrıca kendisi iyi bir Fenerbahçelidir. Fenerbahçe'nin değerini de biliyor Fenerbahçe'ye de kendisine de hayırlı olsun. Hem Fenerbahçe'ye hem de Türk Sporuna katkı sağlayacak. Kendisiyle sorun çıkarmadan anlaşmaya vardık Kendisine teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve mutlu şekilde devam etsin" diye konuştu.

Mahmut Uslu ise "Caner teşekkür etmek istiyorum. Basında pek yer almadı ama maddi fedakarlıklar yaparak kendisinin kulübende devam ediyor. 2 yıl daha burada devam edecek. Ondan sonra da uzun yıllar devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

Caner Erkin ise, "Ben de bu camiada kalmaktan çok mutluyum. Bundan sonra da uzun yıllar bu kulüpte kalarak elimden gelenin en iyisi yapmak istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Caner Erkin kendisini 2 yıl daha Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attı.