Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselerek büyük bir başarı elde eden Yeni Altındağ Belediyespor Kulübü, transferde hız kesmiyor.

Önce 7 oyuncusu ile sözleşme yenileyen Yeni Altındağ Belediyespor, dış transferde de hareketli günler geçiriyor. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen mavi-beyazlı ekip, dış transferde 8 oyuncu ile el sıkıştı.

8 YENİ OYUNCU
Kısa süre önce Kaptan Dursun Ali Durmuş, Barış Küçük, Mert Yay, Serhat Sarınç, Çağrı Gündüz, Ahmet Semih Arslan ve Tayfun Alkan ile birer yıllık sözleşme imzalayan mavi-beyazlılar, dış transferde de önemli isimleri kadrosuna kattı.

Bodrum Belediyespor’dan kaleci Hakan Acar, Ormanspor’dan sol açık Sefa Şentürk, Devlet Su İşlerispor’dan sol bek Harun Çetinkaya ve sol açık Kubilay Bengi, Yurtkurspor’dan santrafor Gökay Öztürk, Türkiye Kömür İşletmelerispor’dan stoper Abdullah Koç, Akyurt Belediyespor’dan sağ açık Nuri Erdem Kunduz ve orta saha oyuncusu Hüseyin Emre 2014-2015 futbol sezonunda Yeni Altındağ Belediyespor forması altında ter dökecek.

Transferlerle yeni lige bomba gibi hazırlandıklarını söyleyen Yeni Altındağ Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Hüseyin Anılmış, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin destekleri ile daha büyük başarılara imza atmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Kaynak: İHA